Μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζα

Μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζα - 30’ - 15 eur

Η κυτταρίτιδα είναι μια ενδογενής αλλαγή στη συνοχή του δέρματος που εμφανίζεται ως επί το πλείστον στις γυναίκες από την εφηβεία και μετά. Ωστόσο, πολλοί είναι και οι άνδρες που πάσχουν από κυτταρίτιδα. Τα σημεία του σώματος όπου εμφανίζεται κυρίως κυτταρίτιδα είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες.
Δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία μας, αποτελεί όμως ένα αισθητικό πρόβλημα που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία πολλών γυναικών.

Το μασάζ της κυτταρίτιδας ενισχύει  την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, συντελώντας έτσι στην απομάκρυνση των τοξινών. Ακόμα, έχει διουρητικές ιδιότητες  ωφελεί πολύ σε περίπτωση κατακράτησης υγρών. 
Εκτός της μάλαξης ,στο χώρο μας κάνουμε χρήση και βεντουζών, όταν βέβαια το επιτρέπει το σώμα που μαλάσουμε ( να μην υπάρχουν θρομβώσεις ή προδιάθεση και έντονη ευρυαγγεία) οι οποίες βοηθούν στην τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος ώστε να αποβληθούν οι τοξίνες και οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Επιπρόσθετα το μασάζ με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων όταν γίνεται συστηματικά, δηλαδή δυο φορές την εβδομάδα, συμβάλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας όσο και στην πρόληψής της.
Βέβαια καλό είναι με την θεραπεία αυτή να  προστεθεί  η προσπάθειά για μια υγιεινή διατροφή και άφθονο νερό.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ : 2130001215

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ